Een goede portretfotograaf in Utrecht

portretfotograaf Utrecht

Ben je op zoek naar een goede portretfotograaf in Utrecht, dan kan ik jou een tip geven. Voor onze website en bedrijven gids waren wij al een tijd op zoek naar iemand die de medewerkers goed in beeld kon brengen.  Tijdens deze zoektocht kwamen wij uit bij Viewfinders. Een bedrijf die gerund wordt door Willem Noordhoek en zijn vrouw Esther Noordhoek. Willem houdt zich vooral bezig met de fotografie en organisatie en de beeldbewerking en setbouw. Esther is dagelijks druk bezig met de organisatie en de administratie. Samen vormen zij een geweldig team onder de naam Viewfinders.  portretfotograaf Utrecht

Medewerkers mooi in beeld

Wij zijn een bedrijf die veel contact heeft met klanten aan de telefoon. Wij vinden het zeer belangrijk dat een klant een gezicht bij iemand kan krijgen als hij naar ons kantoor belt. Daarom leek het ons leuk om een zogenaamd ‘Smoelenboek’ te ontwerpen. Deze is dan zowel online als in ons bedrijfsgids te vinden. Alle medewerkers staan hierin met hun naam en functie. Tevens staan de telefoonnummers erbij waarop zij te bereiken zijn.

Voordat wij dit allemaal gerealiseerd hadden moest iedereen eerst door de portretfotograaf in  Utrecht op de kiek worden gezet. Maar daar hadden wij geen omkijken na, daar heeft Willem Noordhoek uitstekend voor gezorgd.