Een goede personal coach in Amsterdam

personal coach Amsterdam

Langzaam aan ben ik weer terug aan het keren in de maatschappij en dit met de hulp van de personal coach in Amsterdam. Nadat ik ruim een half jaar uit de running ben geweest door een flinke burn-out, krabbel ik elke dag weer een beetje de goede richting op.  Onder het motto: ‘Je kunt veel meer dan je denkt,” helpt Cees Stegenga, vele mensen weer de goede weg op. Door meerdere gesprekken en verschillende testen ben ik er zelf ook achter dat ik veel meer in mijn macht heb dan ik ooit heb durven denken.  personal coach Amsterdam

Voel mijzelf weer nuttig

Voor een half jaar terug had ik het moment, van weer normaal kunnen functioneren, nooit voor ogen gehad. De The Coaching Experience heeft zoveel te bieden, dat het zeker de moeite waard is om op hun website te kijken.

Inmiddels ben ik weer volledig hersteld, natuurlijk heb ik wel bepaalde handvatten meegekregen, mocht het een keer tegen zitten. Maar door de geweldige hulp van de personal coach in Amsterdam heb ik de draad in mijn leven weer kunnen oppakken. Voel mij dan ook weer super goed. Volgende week ga ik aan een nieuwe baan beginnen, een nieuwe start, na een bijzonder moeilijk periode.