Een bladerbare PDF als online brochure. Hoe werkt dat?

online verslagen

Wilt u graag een online brochure maken voor uw bedrijf? Maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Digitaal Publiceren.com staat voor al uw vragen voor u klaar. Zij helpen u graag om voor een betaalbare online brochure op te zetten. Als u denkt aan papieren versies dan moet u deze laten bedrukken. U moet dan hoge bedrukkingskosten betalen en weet u niet precies hoeveel exemplaren u nodig heeft. Een online brochure is een betaalbaar alternatief om snel en eenvoudig veel mensen te bereiken is het publiceren van een brochure in de vorm van een online bladerbare PDF. Deze online versie bladert zelf de bladzijdes om en geeft u het idee dat u echt naar een brochure zit te kijken. De technologische ontwikkelingen gaan snel en dat maakt het mogelijk om veel te verwerken in een brochure op maat. Een bladerbare PDF is een digitale publicatie waar op zowel computers, tablets als op smartphones doorheen ‘gebladerd’ kan worden. Het maakt het openen voor uw klanten ook makkelijk. Zij kunnen in een paar drukken de brochure opnieuw openen zonder dat deze beschadigd.

online publicatie

Online brochure op maat

Er is veel mogelijk bij een online brochure. U kunt verschillende video’s of andere bewegende beelden toevoegen, zo ook links naar andere websites of bijvoorbeeld naar bepaalde producten. Dat is nog niet het enige. U kunt ook verschillende geluidseffecten toevoegen. Een bladerbare PDF kan online worden gepubliceerd maar kan ook worden opgeslagen op onder andere USB of cd-rom. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een online brochure op maat? Neem vrijblijvend contact op met Digitaal Publiceren.com en zij vertellen u graag meer over de online documenten.

online publicatie

Krachtige online documenten

Digitaal Publiceren.com maakt de documenten zo dat de bladerbare PDF functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. Daarbij is hosting op uw eigen webomgeving eenvoudig te realiseren. Ondanks de lage tarieven is de online brochure volledig reclamevrij en volledig in eigen huisstijl gemaakt. Wilt u graag verschillende speciale effecten toevoegen? Lever de bestanden aan en uw bladerbare PDF wordt gemaakt. Ervaar de goede en functionele service van DigitaalPubliceren.com!