Dit is wat je moet weten over terrasschermen

Ilex-terrasschermen-xteriorGoedemorgen beste lezers. Zoals jullie inmiddels van mij weten en gewend zijn geef ik jullie tips mee om het vak ondernemen beter uit te voeren. Ik heb er vandaag dan natuurlijk ook eentje, deze gaat over terrasschermen bij Xterior. Veel horeca bedrijven denken dat ik een overbodige luxe is. Ik zal jullie eens vertellen dat zo’n terrasscherm wel degelijk een toegevoegde waarde heeft.
Allereerst zorgt het voor meer privacy. Stel jij hebt een locatie aan een drukke straat of plein dan wil je natuurlijk dat jou klanten in alle rust kunnen zitten. Ook wanneer zij eten bestellend wil je dat zij dat op hun gemak op kunnen eten. Niets is vervelender dan als voorbijganger op jouw bord kunnen kijken en vervolgens jou aankijken. Ook zorgt het er voor dat je uit de wind zit. Wanneer het dan hard waait gaan de servetten bijvoorbeeld niet alle kanten op. Dit zijn allemaal factoren waar je rekening mee moet houden.

logo

Iedereen wil goede kwaliteit

Picea-terrasschermen-xteriorDe terrasschermen bij Xterior zijn niet alleen van hoge kwaliteit maar ook nog eens betaalbaar. Ik weet dit op voorhand omdat mijn oom ze hier besteld heeft. Hij heeft namelijk een eigen kroeg waar het ’s middags altijd bomvol is voor de lunch. Dit komt ook omdat klanten hier in alle rust kunnen eten. Dit ondanks het feit dat het café aan een drukke straat zit. Verder heeft hij op de site van Xterior, genaamd terrasscherm.com ook een heater besteld. Hierdoor kunnen klanten tot in de avonduren nog lekker buiten op het terras blijven zitten. Volgens hem is deze firma dan ook een echte aanrader.