Dijkgraafprojectinrichtingen

maxresdefaultDijkgraaf Rijsdorp is een projectinrichtingen bedrijf. Wij zijn al 49 jaar bezig met werk op het gebied van projectinrichting. Wij werken aan grote en kleine projecten met als motto: ‘Wij denken graag met u mee”. Wij werken vanaf idee tot realisatie en support en slepen u zo door het hele proces heen. Wilt u goede projectinrichting, maar dan wel in een plezierige werkomgeving? Dijkgraaf-Rijsdorp is dan zeker het bedrijf voor u. Het maakt niet uit wat u nodig heeft of het nou een nieuwe werkplek is u of samen met uw bedrijf een nieuw pand betrekt. Dijkgraaf-Rijsdorp haalt u de lasten uit handen!

Onze brede dienstverlening heeft al voor veel tevreden klanten gezorgd. Wij verkopen prachtige kantoormeubelen maar dat is niet het enige. Wij gaan zo ver dat ontwerp, coördinatie, levering, montage, bouwbegeleiding en oplevering hier ook bij ingebegrepen zit! Dit doen wij door middel van het samenwerken met gerenommeerde bedrijven die zich specialiseren op bepaalde gebieden zoals bijvoorbeeld licht, geluid, raambekleding enzovoort. Een groot voordeel aan onze manier van werken is dat u maar 1 aanspreek punt heeft die alles voor u regelt. Zo bent u verzekerd van expertise en juiste service.
Wij beschikken over een brede selectie aan specialisten die wij met liefde en vertrouwen inzetten om uw project tot een perfect einde te brengen.

Kijk op: projectinrichting apeldoorn voor meer info.