Different Doors – Houten garagedeuren

Different Doors – Houten garagedeuren bestelt u voordelig op de website van Different Doors. Garagedeuren van hout zijn er in diverse kleuren en soorten hout. Van massieve panelen of panelen in vissengraat, tot bewerkt hout of onbewerkt hout. Er zijn nog veel meer opties voor uw houten garagedeuren. Denkt u ook aan de sloten, de isolatie van de deuren en de kozijnen evenals ophangsystemen van de deurdelen. Er zijn houten sectionaaldeuren, houten openslaande deuren op zij naar de linker of de rechterkant. Informeer naar alle opties bij Different Doors.

openslaande-deuren

U kunt bij Different Doors uw houten garagedeuren op maat laten maken. Graag komen wij eerst bij u langs om uw garage te bekijken en uw voor – of achtergevel van uw pand bij de garage. U maakt ons uw wensen bekend en wij geven u gericht advies. Samen komen we tot een definitieve opdracht voor schitterende houten garagedeuren in de stijl, die bij u en uw pand past.

Dé specialist in deuren

Different Doors is de specialist voor houten garagedeuren. Wij leveren deze deuren al jaren en hebben bijzonder veel mogelijkheden om uw deuren een uniek en eigen karakter te geven. Wij bewerken de panelen en u bepaalt hoe. De houten garagedeuren kunnen ook geleverd worden met ruiten. Het hout in en voor de garagedeuren heeft een CFK keurmerk. Wij gebruiken hout wat milieu verantwoord is.houten-garagedeuren

Bent u geïnteresseerd in Different Doors – Houten garagedeuren voor uw garage? Neem dan vrijblijvend contact op met Different Doors en vraag een offerte aan. U vindt onze contactgegevens op onze website Differentdoors.nl.