De Sharepoint training van AVK

SharePoint-banner-smallSharepoint is een handig programma van Microsoft, dat onlosmakelijk verbonden is aan het nieuwe werken. Zo maakt Sharepoint het mogelijk om mappen met elkaar te delen, het intranet en extranet te beheren en zelfs samen een website te beheren. En omdat er steeds meer mensen zijn die dagen thuis werken, is het gemakkelijk dat er een programma bestaat dat je altijd met je mee kunt nemen, zodat je altijd bij de bestanden kunt die je nodig hebt.

byod-banner-small
Waarom een Sharepoint training?

Hoewel velen wel snappen hoe Sharepoint werkt, zijn er ook nog veel functies van dit programma die bijna niemand kent. En dit is erg jammer, want de functies die nog onontdekt zijn gebleven, kunnen jouw dagelijkse werkzaamheden wel vergemakkelijken en zijn dus zeker interessant. Wil je ook kennismaken met deze functies en op deze manier slimmer en sneller werken met Sharepoint? Dan is de Sharepoint training iets voor jou.

HNW-banner-papierloos-small
Diverse Sharepoint trainingen

AVK biedt diverse trainingen aan over het programma Sharepoint. Zo kun je een standaard en algemene Sharepoint training volgen, maar is het ook mogelijk om een training te volgen speciaal voor beheerders, speciaal voor functionele beheerders, speciaal voor eindgebruikers en zelfs speciaal voor het secretariaat. Het is dus gemakkelijk om een training te volgen die bij jou past, zodat jij leert wat je daadwerkelijk wil weten en dus zo veel mogelijk aan jouw Sharepoint training hebt. En omdat alle trainingen worden samengesteld op basis van maatwerk, leer je alleen echt relevante zaken.