De aanschaf van mijn A3 printer

A3-printer

Aangezien ik zelf een architecte ben en vaak van thuis uit werk, had ik echt nood aan goede printer die mijn plannen in A3-formaat kan afdrukken. Omwille van mijn professionele activiteiten ben ik aldus op zoek gegaan naar een bijkomen printer. Via Hofax heb ik dan ook mijn ideale printer gevonden, een printer die voldeed aan al de kwaliteiten die ik zocht in een printer. Daarnaast boden ze ook een zeer competitieve prijs en goede service had ik me laten vertellen. Een kennis van me, die ook actief is in deze sector had me aangeraden om met hen in zee te gaan. Hij had al jaren een printer van Hofax en was er zeer tevreden van. Dit gaf me erg veel vertrouwen in Hofax en zo heb ik dan ook de beslissing genomen om mijn A3 printer bij hen aan te schaffen.

Mijn tevredenheid over Hofax


Hofax heeft me exact het apparaat aangeboden waarnaar ik op zoek was en dit tegen een zeer competitieve prijs en met een zeer goede service. Ik heb sindsdien nog geen enkel probleem gehad met mijn printer, hij is zeer gebruiksvriendelijk en heel intuïtief in gebruik. Indien ik in de toekomst terug op zoek ben naar een goede printer zal ik die hoogstwaarschijnlijk ook bij hen aankopen. Hofax heeft niet alleen printer, maar ook nog andere apparatuur die je in een kantoor-omgeving kan gebruiken.