​DCIM software van aanbieder Perf-it

perfit_0000s_0003_Logo-perf-it

Indien je op zoek bent naar een software pakket dat zowel gebaseerd is op ‘building management’, ‘cooling management’ en ‘energy management’, dan ben je bij het pakket DCIM van de software aanbieder Perf-it aan het juiste adres. Deze drie pijlers worden hieronder nader uitgelegd. Verder is het team van Perf-it continue bezig met het uitbreiden van dit pakket en ervoor te zorgen dat het pakket nog steeds aan de wensen en behoeften van de gebruikers voldoet. Want wat dacht je namelijk van hun recente uitbreidingen? Hieronder wordt onder meer de service ticket integration uitbreiding onder verstaan. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van de maintenance integration en 3d visualisation uitbreiding?

Powermeter003-570x321

Wist je trouwens dat je ook na de implementatie van dit software pakket in goede handen bent bij het team van Perf-it? Zij bieden namelijk een 24/7 service waarbij je op ieder moment van de dag bij hun team kunt aankloppen indien je hulp nodig hebt. Wist je trouwens dat je ook bij hun terecht kunt voor het aanbieden van een volledig functionerend DCIM? Je hoeft alleen maar contact op te nemen met hun gespecialiseerd team.

TicketIntegration_screenshot

Software van Perf-it voor performance in data monitoring en control

Indien je op zoek bent naar datacenter monitoring en control systeem hoef je niet verder te zoeken en ben je aan het juiste adres bij software aanbieder Perf-it. Zij zijn al sinds 2011 een onafhankelijke software fabrikant en leverancier.