Bureautafels van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Kantoor

Voor ons bedrijf waren we op zoek naar nieuwe bureautafels. Omdat we sterk zijn uitgebreid met personeel en er steeds bureaus bijkwamen is het nu een beetje een zooitje ongeregeld bij elkaar. Om eenheid te creëren en een rustiger werkklimaat willen we nu voor iedereen dezelfde bureautafels. Op dit moment komen we ook bureaus te kort dus ik heb ze ook zo snel mogelijk nodig.

Bureautafels

Kwalitatief hoogwaardige bureautafels

Mijn eerste ingeving was om direct naar Ikea te gaan en daar een aantal bureautafels te halen. Een collega zei echter zeer terecht dat deze tafels duidelijk herkenbaar zijn als Ikea en je daarmee ook een bepaalde boodschap afgeeft. Volgens haar wil je juist kwalitatief goede meubels zodat je daarmee ook een bepaalde kwaliteit uitstraalt wat ook doorgegeven wordt naar het bedrijf. Dus het bedrijf wordt geassocieerd met de inrichting. Dat gaat natuurlijk grotendeels onbewust. Een wat stoffige en ouderwetse inrichting past wellicht prima bij een advocatenkantoor maar is minder passend voor een jong mediabureau. Een schreeuwerige meubels zijn misschien te druk voor een psychiatrische praktijk maar kunnen het prima doen in een hippe kantooromgeving.

Kantoormeubilair

Uitstraling van de meubels

Aan mij dus de taak om te bedenken wat we willen uitstralen met onze kantoorinrichting. En te bedenken wat we daarvoor nodig hebben. En dan ook nog snel en zo goedkoop mogelijk. Een onmogelijke taak leek het maar niets was minder waas. Diezelfde collega wees me namelijk op Kantoor Meubilair Arnhem. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair tegen scherpe prijzen. Sterker nog, ze hanteren een laagste prijs garantie in Arnhem. De meubels zijn online te koop via de webshop en dan worden ze binnen 24 uur geleverd. Het is ook mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen. De adviseurs maken dan een afspraak met je om jouw wensen te bespreken en dan kijk je samen naar de mogelijkheden voor een passende inrichting van jouw kantoor.