Btw aangifte doen is verplicht in België

Btw aangifte doen is voor bedrijven in België een regelmatig terugkerende zaak. Het kan een aangelegenheid zijn die eens in de maand terugkeert maar eens per drie maanden komt ook voor.

Laat het door een ander regelen

Omdat je als ondernemer veel andere zaken te regelen hebt wil en kun je niet altijd evenveel tijd besteden aan de administratie. Je kunt deze klus uit handen geven en er iemand voor in dienst nemen maar het extern laten regelen is zeker ook mogelijk. Wil je graag tijd besparen met de btw aangifte? Kies dan voor een geautomatiseerd systeem zoals Yoursminc.

Verschillende programma’s werken op diverse apparaten

Met dit systeem krijg je een boekhoudprogramma, een facturatieprogramma en een CRM systeem tot je beschikking. De programma’s zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken maar kunnen ook samen gebruikt worden zodat alle gegevens onderling uitwisselbaar zijn. Het totale systeem kan op verschillende apparaten gebruikt worden en op die manier heb je altijd en overal toegang tot de gegevens. 

Maak de btw aangifte makkelijker en sneller

Als je gebruik maakt van het geautomatiseerde systeem betekent dit ook dat alle inkomsten en uitgaven geregistreerd worden. Omdat dit allemaal in een systeem vermeld staat wordt er zo al een conceptversie gemaakt dit je kunt gebruiken om btw aangifte te doen. Dit betekent weinig extra werk als het moment daar is dat je dit doet. Eventuele fouten kunnen nog altijd aangepast worden zodat je aangifte helemaal kloppend is.