Bordestrap gekocht om te kunnen verven

Bordestrap

BordestrapWij hebben een bordestrap gekocht om de binnenkant van het kantoor te kunnen verven.

Sinds enkele dagen hebben wij namelijk een nieuwe kantoorpand gekocht. Dit komt omdat ons vorige pand gewoonweg te klein was geworden en hierdoor zijn wij naar groter gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht op het internet hadden wij al vrij snel een nieuw pand gevonden. Echter moest daar nog een hoop gebeuren om het uberhaupt leefbaar te kunnen maken. Om een beetje op de kosten te letten, hebben wij ervoor gekozen om het volledig zelf te gaan renoveren. Hiermee kunnen wij aardig op de kosten letten en bovendien gaat het werk gewoon door in het oude pand.  Ik heb de keuze gemaakt om het werk zelf uit te gaan voeren. Zo kan ik de juiste kleuren gebruiken en bovendien kan ik het goed “eigen” maken.

Nieuwe bordestrap gekocht om goed te verven

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een nieuwe bordestrap. Hiermee kan ik een stuk sneller en eenvoudig de muren verven. Bovendien weet ik zo zeker dat ik in ieder hoekje terecht kan komen om de kleur aan te brengen. Zodoende ben ik gaan zoeken en vrijwel direct ben ik terecht gekomen op de website van jesteigertje.nl. Bij dit bedrijf vind je een ruim assortiment en bovendien hanteren zij aantrekkelijke lage kosten.Bordestrap

De eerste bestelling is geplaatst!

Aangezien ik de prijzen had gezien en bovendien moest ik wel een ladder hebben. Heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf mijn bestelling te plaatsen. In een mum van tijd was dit gelukt en ik hoefde alleen nog maar te wachten alvorens het wordt bezorgd. Dit werd erg vlot gedaan en hierdoor kon ik de muren gaan verven. Nog even wachten en dan is het zover dat wij eindelijk kunnen over verhuizen!