BMW 3 serie velgen zetten record voor dikte

Er is een nieuw record gezet voor dikste velgen in omvang van de wereld. De BMW 3 serie velgen mag zichzelf de dikste van alle velgen noemen. Het is een record dat al bestaat sinds het jaar 1984. Nu jaren later is het eindelijk tijd voor de BMW 3 serie velgen om zich in dat rijtje te voegen. Het wordt voor het publiek gezien als een moment om de BMW 3 serie velgen nog wat extra te prijzen. Het is dat de dikte van de concurrenten al jaren afneemt dat dit de mogelijkheid creëerde voor het zetten van dit mooi record.

Dikte en omvang

De BMW 3 serie velgen worden gemeten en er wordt eigenlijk alleen gekeken naar de dikte van deze velgen. Dit komt omdat er zoveel verschillende soorten zijn dat het niet eerlijk is om allemaal in één categorie te stoppen. We proberen dan ook te kijken naar de beste oplossingen om dit record uit te breiden naar meer kandidaten. Er is namelijk een record voor meerdere soorten velgen. De BMW 3 serie velgen hebben wel de voorkeur om meerdere prijzen binnen te slepen dit jaar. Het wordt voor ons nog een spannend moment om te kijken naar deze records.

Oude recordhouders

De oude recordhouders feliciteren allemaal de BMW 3 serie voor het behaalde succes. Het is dus eigenlijk niet de bedoeling dat al deze mensen zich bezighouden met nieuwe methodes en nieuwe manieren om ook deze dikte te krijgen. Het was een trend om voor een dunnere omvang te gaan de laatste jaren, maar dit blijkt toch gelimiteerd te zijn tot een paar merken. Er bleken veel meer merken te strijden voor het record dan we dachten. Dus wij feliciteren ook de BMW 3 serie velgen voor het vestigen van dit record. Laten we hopend at ze volgend jaar weer de prijs pakken van dikste velgen van het jaar.