Bill incasso werkt op basis van no cure no pay

Bill incasso

Ikzelf doe er alles aan om van mijn onderneming een succes te maken. Ook als dit ten kosten gaat van mijn klanten. Hiermee doel ik op de klanten die de facturen niet betalen. Wanner een klant zijn facturen niet betaald na drie keer de facturen opgestuurd te hebben, dan neem ik contact op met Bill incasso.

Nu denkt u wat is Bill incasso? Nou dit is een incassobureau dat werkt via de werkwijze no cure no pay. Wanneer dit bureau er niet voor kan zorgen dat de klanten de facturen betalen, dan hoeft u Bill incasso niks  te betalen. Natuurlijk is dat geweldig want op deze manier kunt u alleen maar winst maken op het incassobureau. Dat terwijl alle andere incassobureau’s wel betaald moeten worden zelfs als de klanten de facturen niet betalen. Deze no cure no pay werkwijze heeft mij doen overhalen om een samenwerking met Bill incasso aan te gaan!

no cure no pay

Geweldige mogelijkheid!

Achteraf gezien kan ik u dan ook met trots vertellen dat de samenwerking met Bill incasso soepel verloopt. Wanneer ik Bill incasso inhuur weet ik dat dit mij geld oplevert. In tachtig procent van de incasso vorderingen betalen de klanten uiteindelijk de facturen. Naar mijn mening is Bill incasso een betrouwbaar incasso bureau die alles over heeft voor zijn klanten!

Bent u zoekende naar een goed incassobureau? dan is Bill incasso een echte aanrader voor u.  Het is een geweldig incassobureau dat u altijd up to date is en pas stopt wanneer de facturen betaald zijn!

Bill incasso