Bij rie een offerte aangevraagd

rieAls werkgever vind ik veiligheid op de werkvloer erg belangrijk. Ten eerste is het belangrijk om je werknemers te voorzien van goede veiligheidsplannen en ten tweede is het van belang, omdat je anders een forse boete kan krijgen. Er bestaat namelijk een kans dat ze arbodienst langs komt en dan word je niet vrolijk van de boetes die zij uitschrijven. Gelukkig zijn er bedrijven die je hier goed mee kunnen helpen. Ik ben toen gaan kijken op internet en kwam vervolgens uit bij rie. Het bedrijf is gespecialiseerd in dit soort zaken en is daarnaast ook nog eens erg voordelig.

Toen ik op de website keek voelde het direct vertrouwt. Er stonden goede recensies op de pagina en alles wat zeer professioneel ingedeeld. Ik heb toen contact opgenomen en gevraagd of ze langs konden komen.

Echt een aanrader. basis-banner

Toen ze langskwamen kon je gelijk merken dat ze er verstand van hadden. Zo gaven ze advies op een aantal punten, zodat wij niet tegen een boete aan zouden lopen. Het was erg fijn dat ze ons hielpen. Het fijne was ook dat ze erg voordelig waren en als je het vergeleek met soortgelijke bedrijven al helemaal. Ik vind het daarom ook echt een aanrader om een offerte aan te vragen bij rie. Inmiddels hebben we alles optimaal verbeterd en zijn mijn werknemers voorzien van goede veiligheid. Ze weten precies waar ze mee bezig zijn!