Bewaar al je spullen veilig met een cijferslot locker

locker 4

Het is een soort locker waar iedereen in Nederland mee bekend is, of je het nou hebt gebruikt of gezien een Locker met cijferslot is een soort locker die razend populair is in Nederland. In sportscholen, zwembaden, musea en nog veel meer openbare ruimtes is het een veel gebruikt soort locker om voor mensen hun spullen in op te slaan. En niet alleen wordt het veel gebruikt voor openbare ruimtes, ook in het bedrijfsleven wordt er veel gebruik gemaakt van dit soort lockers. Zo kunnen medewerkers zonder na te hoeven denken over wat er met hun waardevolle spullen gebeurt lekker aan de slag.

De voordelen van een cijferslot lokker

Het is natuurlijk niet zonder reden een Locker met cijferslot zo’n populaire keuze is in het bedrijfsleven en voor gebruik in openbare ruimtes. Dit komt namelijk door het groot aantal voordelen wat er zit aan het gebruik van lockers met cijferslot. Vooral voor flexmedewerkers is dit handig, want zo kunnen ze voor korte tijd een kluisjes gebruiken en het kluisje vervolgens weer door een ander laten gebruiken. En ook kun je bepalen hoe lang een persoon een kluisje kan gebruiken, doordat je codes naar eigen wil kan verwisselen. Zo kan je ook makkelijk een kluisje voor een langere periode toewijzen aan een bepaald persoon.

Hoe kom je aan een cijferslot lokker?

De installatie van een locker met cijferslot hoeft niet per se heel ingewikkeld te zijn, maar dat kan in sommige gevallen wel zo zijn. De kluisjes kan je bij een bedrijf bestellen en kan je in principe overal plaatsen waar je ze wil hebben. Je kan een paar losse kluisjes aanschaffen en ze neerzetten waar het je uitkomt. Maar je kan het ook uitgebreid doen en ze mooi laten passen bij je bedrijf. Je kan dan een specifieke kleur of specifiek ontwerp kiezen wat bij de huisstijl van je bedrijf past. En als je er helemaal voor wilt gaan kun je de kluisjes ook nog eens laten integreren in de muren van je bedrijf. Mocht je hier nou meer over willen weten of wil je gelijk al lockers met cijferslot op je kantoor hebben, klik dan gerust op een van de links of neem een kijkje op de website van wewo-ic voor meer info.