Ben jij toevallig op zoek naar transport diensten?

Transport diensten

cargo tradeEen vriend van mij heeft sinds kort een eigen onderneming. Hij levert zijn producten door heel Europa. Zijn verkopen bestaan voornamelijk uit klanten van Nederland. Echter kreeg die laatst te maken met een klant in Duitsland. Omdat hij zijn producten hier naar toe moest sturen was hij dus op zoek naar een koeriersdienst die dat voor hem kon doen. Omdat hij weet dat ik een zakelijk blog heb, vroeg hij mij om advies.Zo wist ik wel een firma die zulke transport diensten in Europa aanbiedt. Wellicht dat jullie deze firma ook kennen, namelijk de naam Cargo Trade.

Zij waren namelijk jaren geleden ook mijn partner voor logistieke oplossingen. Het fijne aan deze organisatie was dat ik altijd één contactpersoon had. Hij wist dan ook precies waar het steeds over ging en kon mij dus ook direct helpen. Hierdoor werden problemen sneller opgelost en dat was precies wat ik nodig had. Verder hebben zij ook nog andere sterke punten.

Transport diensten

Waarom voor Cargo Trade

Allereerst omdat zij klantcontact erg hoog in het vandaal hebben. Zoals ik net als zij heb je steeds contact met één vertrouwd persoon. Verder opereren zij snel en zij de prijzen gunstig. Vooral voor kleinere bedrijven is dit erg interessant. Zij moeten vak snijden in bepaalde kosten en willen alles zo goedkoop mogelijk doen.

transport

Wanneer je contact met hun hebt opgenomen, ontvang je direct een offerte op maat. Je hebt dus gelijk duidelijkheid en hoeft verder nergens op de wachten.Transport diensten zoals hun ze aanbieden kom je vandaag de dag nog zelden tegen. Dit allemaal maakt hun wat mij betreft dan ook een echte aanrader op gebied van zakelijk vervoer. Ik hoop dan ook dat jullie je voordeel hiermee doen.

Indien je nog vragen hebt aan mij over dit artikel, kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.