Autolaadkranen nemen heel veel werk uit handen

Autolaadkranen

Onlangs hebben wij een grote verhuizing gehad en hiervoor hebben wij autolaadkranen ingezet. Deze Autolaadkranenvrachtwagens zijn ideaal en kunnen makkelijk grote partijen goederen of andere materialen verplaatsen. Omdat wij naar een ander pand gingen verhuizen, hebben wij de hulp van de Gebr. Vermeer ingeschakeld. Dit bedrijf heeft de nodige kennis en het materiaal in huis om een verhuizing of vervoer van goederen, zo snel mogelijk uit te voeren. Voordeel is dat zij meteen alle materialen ter beschikking hebben. Je hoeft niet eerst bij een ander bedrijf een hijskraan of een vrachtwagen te huren. 

De Gebr. Vermeer zijn al vele jaren actief op deze markt. Sinds de jaren 80 zijn zij al actief in de  machineplaatsingen, industriële demontage van machines, installaties en constructies.

Bij de Gebr. Vermeer kan je de mooiste autolaadkranen huren

Omdat wij een bedrijf zijn waar veel goederen worden geproduceerd en geleverd, hebben wij vaker de hulp van de Gebr. Vermeer ingeschakeld. Dit bedrijf heeft de beschikking over meerdere wagens, zoals een hijskraan, een heftruck en meerdere autolaadkranen. Voordeel van deze laatste wagen is dat je hier geen extra hijskraan voor nodig hebt, want deze staat al standaard op de vrachtwagen. Dit scheelt heel veel geld en is beter voor het milieu.

AutolaadkranenDeze keer hadden wij de Gebr. Vermeer wederom ingeschakeld om ons te gaan helpen met het verhuizen van ons bedrijf. Het leuke is dat zij dit in princiepe al binnen twee dagen kunnen realiseren. Voordeel is ook dat wij onze goederen al in containers hebben staan en alleen op een vrachtwagen geladen hoeven te worden. Deze vrachtwagens hebben een hijskraan die deze containers op kan tillen en op de wagen zetten. Dan is het en kwestie van naar ons andere pand rijden en weer uitladen. Een klus die door de Gebr. Vermeer zeer snel en vakkundig kan worden uitgevoerd.