A3 printer

Het is mogelijk om een A3 printer te huren. Voordeel hiervan is dat je niet meteen diep in de buidel hoeft te tasten wanneer jij dit apparaat nodig hebt op de zaak, of voor een andere gelegenheid. 

Via de website Wijverhurenprinters is het mogelijk om een printer all-in te huren. All-in betekent dat je dus niet meer voor onverwachte kosten komt te staan want alle vast kosten zoals reparaties, onderdelen en arbeidsloon zijn inclusief. Voor de variabele kosten betaal je alleen voor de afdrukken die je maakt, alle inkten, toners en andere verbruikers materialen worden gratis geleverd. Op deze website www.wijverhurenprinters.nl kan je al diverse A4 en A3 modellen vinden die voor verhuur in aanmerking komen.

DE XEROX VERSALINK C7020 A3 MULTIFUNCTIONAL MET WIFI

Welk model past het beste bij jouw bedrijf

Omdat er diverse verschillende apparaten op de markt zijn gebracht, is het lastig om hier een keuze uit te maken. Maar gelukkig heeft Wijverhurenprinters daar een oplossing voor bedacht. Zodra je op deze website gaat kijken zie je meerdere vragen die je moet beantwoorden. Een vraag zoals, wil je in kleur printen, of wil je hiermee kunnen kopiëren en scannen staan hiertussen. Ook is het formaat is erg belangrijk. Want een A4 is een standaard formaat vergeleken met een A3. Zodra je deze vragen hebt beantwoord komen er verschillende modellen tevoorschijn die aan jouw wensen voldoen. Hier kan je een keuze uit maken. 

Snelle levering en goede service

Nadat wij hadden besloten om voor ons bedrijf een apparaat te gaan huren, zijn wij op deze website gaan kijken. Meteen hebben wij de vragen ingevuld en hierop kregen wij diverse, mooie modellen te zien. Omdat wij vaak schetsen maken, is een printer met de mogelijkheid van een A3 model zeer gewenst. Deze hebben wij inmiddels al in gebruik en zijn daar zeer goed over te spreken.